Μάθε Ακροβατικά Με Ασφάλεια

Καθημερινά τμήματα για παιδιά και ενήλικες στο Ηράκλειο Κρήτης.

Τι Είναι Το Tricking;

Το Tricking είναι ένα μοναδικό άθλημα που εξελίχθηκε μέσα από τις πολεμικές τέχνες.

Οι στόχοι του είναι η έκφραση και η δημιουργία, χρησιμοποιώντας διάφορες ακροβατικές κινήσεις, όπως εναέρια λακτίσματα και περιστροφές.

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και ξαφνιάζει τους θεατές, γι’ αυτό πλέον το βλέπουμε παντού- από events της RedBull, μέχρι ταινίες του Hollywood και μουσικά βίντεο.

Ανάπτυξη Αυτονομίας

Μαθαίνουμε στα παιδιά πως να σκέφτονται, ώστε να δημιουργήσουν το στυλ τους με βάση τις δικές τους επιλογές. Έτσι αναπτύσσουν την αυτονομία τους και αυξάνουν την αυτοπεποίθησή τους σε βάθος χρόνου.

Διασκέδαση

Η εκμάθηση νέων ικανοτήτων είναι απο μόνη της ευχάριστη διαδικασία, και γίνεται ακόμα πιο ευχάριστη με διάφορα παιχνίδια που έχουμε ενσωματώσει.

Ασφάλεια

Η μέθοδός μας χρησιμοποιεί ειδικά σχεδιασμένες προασκήσεις και εξοπλισμό που εξαλείφουν τον φόβο και τις πιθανότητες τραυματισμού. Η πρόοδος στα προχωρημένα ακροβατικά γίνεται βήμα-βήμα, χωρίς τυφλά σημεία.

Ποιοί Είμαστε;

Το Tricking GR είναι το μοναδικό ολοκληρωμένο σύστημα διδασκαλίας Tricking στην Ελλάδα, και ένα από λίγα παγκοσμίως.

Σκοπός μας είναι να διαδώσουμε την αγάπη για το άθλημα του Tricking, και να κάνουμε τα ακροβατικά πιο προσιτά σε όλους με την ασφαλή μας μέθοδο.

Οι Μαθητές Μας

Στο Tricking GR πιστεύουμε πως το αποτέλεσμα μετράει, οπότε δουλεύουμε σκληρά με τους μαθητές μας για να το πετύχουμε. Ορίστε μερικά βίντεο που το αποδεικνύουν.

Γιόλα & Στεφανία

Δέσποινα

A post shared by Tricking GR (@tricking.gr) on

Δημήτρης

Αλέξανδρος

"Μετά από σχεδόν 1 χρόνο προπόνησης με τη μέθοδο του Tricking GR έχω δει δραματικές βελτιώσεις στην αθλητική μου ικανότητα."

05Ανδρέας Μανουσάκης, 25

"Το μότο είναι μέθοδος και παρατήρηση. Έμαθα να διασκεδάζω προσπαθώντας και να χαίρομαι με το αποτέλεσμα."

008
Μαρία Φρουκαλά, 23

Νέα τμήματα από Οκτώβριο 2019

Καλέστε μας τώρα για να κανονίσετε το δωρεάν δοκιμαστικό σας.