Εισαγωγή Στο Tricking

Καλωσήρθατε μελλοντικοί trickers!

Αν έχετε δει βίντεο με tricks και έχετε ενθουσιαστεί, ή αν έχετε χρόνια εμπειρία στις
πολεμικές τέχνες και θέλετε να εξελίξετε τις ικανοτητές σας, η σειρά αυτή θα σας βοηθήσει να κάνετε τα πρώτα σας βήματα στον κόσμο του tricking.

Αρχικά, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα:

Αυτά που γράφω είναι καθαρά η δική μου αντίληψη για τον κόσμο του tricking. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα γι’ αυτό στο disclaimer (αποποίηση ευθυνών).

Ο καλύτερος τρόπος να αρχίσετε το ταξίδι σας είναι να εστιάσετε τις προσπάθειές στις βασικές κινήσεις. Ξεκινήστε με όποια σας φαίνεται πιο εύκολη, και δουλέψτε την μέχρι να μπορείτε να την προσγειώσετε άνετα. Με αυτόν τον τρόπο θα χτίσετε αυτοπεποίθηση, θα αρχίσετε να διασκεδάζετε με το tricking, και παράλληλα θα κάνετε την απόκτηση άλλων tricks πιο εύκολη.

Έχω επίτηδες κρατήσει πολλές από τις τεχνικές λεπτομέρειες έξω από τα άρθρα αυτά, γιατί πιστεύω ότι η τελειοποίηση των tricks δεν είναι για αρχαρίους. Η πιο βέβαιη συνταγή αποτυχίας είναι να προσπαθήσετε να κάνετε το backflip σας τέλειο από την πρώτη προσγείωση.

Αναγνωρίζω όμως ότι υπάρχουν πολλές παγίδες στη διαδρομή, οπότε θα σας δώσω κάποια βασικά κομμάτια του παζλ για να αποφύγετε τραυματισμούς και να μειώσετε δραματικά τον χρόνο εκμάθησης νέων ικανοτήτων. Σε κάθε tutorial θα βρείτε μια λίστα με master tips, τα οποία είναι οι ελάχιστες συμβουλές που χρειάζεστε για να προσγειώσετε το αντίστοιχο trick.

Η πρώτη προσγείωση είναι απλή υπόθεση, αλλά όχι εύκολη. Χρειάζεται να βγείτε εκεί έξω και να δουλέψετε ξανά και ξανά με αυτές τις συμβουλές, ώσπου να τις κατανοήσετε σε βάθος.

Φανταστείτε το ως εξής: εγώ σας δίνω τον χάρτη, αλλά πρέπει μόνοι σας να φτάσετε στον προορισμό.

Εισαγωγική Θεωρία:

Tutorials για τα 5 βασικά tricks:

Αφού διαβάσετε αυτά, ρίξτε μια ματιά και στη σελίδα με τις πηγές καθώς θα σας βοηθήσει να κατατοπιστείτε στον κόσμο του tricking.

Καλή προπόνηση!


Πριν φύγετε…

Σκοπός μου είναι να βοηθήσω όσο περισσότερο κόσμο μπορώ να ενδιαφερθεί για το tricking.

Όπως ανακαλύψατε το άρθρο εσείς, έτσι θα το ανακαλύψουν και άλλα παιδιά τα οποία θέλουν
να μάθουν, αλλά δεν θα ξέρουν από που να αρχίσουν.

Αφιέρωσε τώρα λίγα δευτερόλεπτα να το μοιραστείς με τους φίλους σου, χρησιμοποιόντας τα κουμπιά στο πλάι ή στο κάτω μέρος της σελίδας. Που ξέρεις, ίσως στη διαδικασία ανακαλύψεις τον πρώτο training partner σου!

Ευχαριστώ!