Ένα χρόνο πριν, όταν έφτιαξα αυτή τη σελίδα, ο κυριότερος στόχος μου ήταν η προβολή του tricking, και η ενημέρωση του κοινού. Ήθελα να δώσω τη δυνατότητα σε κάποιον που δεν ήξερε τι είναι, να μπει στη σελίδα, και μέσα σε δυο λεπτά να καταλάβει αυτό το νέο άθλημα.

Αυτός ο στόχος έχει επιτευχθεί ικανοποιητικά! Πλέον λαμβάνω πολλά μηνύματα μέσω email ή στη σελίδα μας στο facebook, από κόσμο που ενδιαφέρεται για το tricking, και κάνω ότι μπορώ για να τους βοηθήσω.

Η διδασκαλία μου αρέσει πολύ, και έχω πολλές ιδέες που θέλω να μοιραστώ με παλιούς ή νέους μαθητές. Αλλά δυστυχώς όμως οι προτεραιότητές μου έχουν αλλάξει, και δεν έχω χρόνο να τρέξω τακτικά μαθήματα όπως στο παρελθόν.

Γι αυτόν το λόγο έφτιαξα το blog!

Εδώ θα ανεβάζω ένα νέο άρθρο κάθε μήνα. Αυτά θα καλύπτουν διάφορα θέματα για το tricking, όπως:

  • πως να ξεκινήσετε
  • πως να μάθετε τα βασικά tricks
  • πως να κάνετε προπόνηση και να εξελίξετε τις ικανότητές σας
  • πως να ασχοληθείτε μακροπρόθεσμα με αυτό (φυσική προετοιμασία, ανάρρωση, πρόληψη τραυματισμών)
  • πως να γίνετε πιο δημιουργικοί

… και πολλά άλλα!

Ότι γράφω το έχω μάθει από εμπειρία, εφαρμόζοντάς το πρώτα στον εαυτό μου, αλλά και στους δεκάδες μαθητές που είχα τα τελευταία χρόνια.

Επίσης εδώ θα μπορείτε να ενημερώνεστε για μαθήματα, σεμινάρια, gatherings, ή άλλα events που διοργανώνουμε κατά καιρούς σε όλη την Ελλάδα. (αν θέλετε να κανονίσουμε κάτι στην πόλη σας, απλά επικοινωνήστε μαζί μου)

 

Καλωσήλθατε!